Ισολογισμός

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,
To koukoulakis.gr προσφέρει με συνέπεια από το 2014 έγκυρη και πλήρη ενημέρωση σε επιχειρηματίες και ενδιαφερόμενους πολίτες σχετικά με λογιστικά, φορολογικά και οικονομικά θέματα.
Από σήμερα σας προσφέρουμε μία ακόμη υπηρεσία. Όπως γνωρίζετε, σύμφωνα με τον νόμο 4072 ΦΕΚ(Α/86/11-4-2012), από το 2012 έχει καταργηθεί η υποχρέωση δημοσίευσης ισολογισμών στις εφημερίδες για τις ΑΕ, ΕΠΕ και ΙΚΕ με την προϋπόθεση όμως ότι αυτός θα δημοσιεύεται σε ιστοσελίδα της εταιρείας η οποία θα καταχωρηθεί στο ΓΕΜΗ.
Η νέα νομοθεσία δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις, μέσα σε ένα ιδιαίτερα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, να δημοσιεύσουν τον ισολογισμό τους στο διαδίκτυο χωρίς να επιβαρύνονται με τα μεγάλα κόστη που χρέωναν μέχρι σήμερα οι εφημερίδες.
Tο www.koukoulakis.gr σας δίνει τη δυνατότητα με την πιο οικονομική λύση να δημιουργήσετε τη δική σας ιστοσελίδα για την δημοσίευση των οικονομικών σας καταστάσεων, εξασφαλίζοντας την πλέον οικονομική, έγκυρη, νόμιμη, έγκαιρη και αξιόπιστη λύση για την δημοσίευση των οικονομικών σας καταστάσεων.
Στη νέα ιστοσελίδα σας θα περιέχονται τα στοιχεία της εταιρείας, οι δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις για κάθε έτος. Μπορούμε να αναλάβουμε να σας κατασκευάσουμε εξ ολοκλήρου ιστοσελίδα από την αρχή σε περίπτωση που δε διαθέτετε.
Από τη δική σας πλευρά, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2892939293 ή στο email: koukoulakisk@gmai.com για να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία με την οποία μπορείτε να μας στείλετε τις οικονομικές σας καταστάσεις για δημοσίευση.
Με εκτίμηση,
Κουκουλάκης Κωνσταντίνος
Scroll to Top
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο